Cd player Pioneer Dj, CDJ-2000NXS2, negru

Preț special 9.599,00 RON Preț standard 10.999,90 RON
In stoc
Prezentare generală
Pioneer reinventeaza puternicul CDJ 2000 NXS aducandu-i ultimele tehnologii de pe piata. Ecranul este acum de tip touchscreen, ce gazduieste mult mai multe functii decat cele hardware, are 4 paduri setabile, suporta fisiere audio high-res (FLAC, ALAC). Ecranul este multitouch si este mai mare, integrand astfel o tastatura Qwerty care scade foarte mult timpul de cautare.

Descriere

Caracteristici:

Reda:ALAC, AAC, AIFF, FLAC, MP3, iOS versiuni MP3 si AAC
Stocare USB: FAT, FAT32, HFS+
Control MIDI
Control ProDJ Link
Pregatit KUVO
Auto Standby
Rekordbox
Procesor Asahi Kasei DAC (AK4490EQ)
Placa de sunet 24 biti / 96 kHz
Frecvente 4 - 40.000 Hz
Raport semnal-zgomot 115 dB
Distorsiuni <.0.0018%
Nivel de iesire audio 2.0 Vrms (1kHz, 0 dB)
Afisaj ecran de 7 inchi, full color cu functie touch screen
Afisaj pe jog

Modelul CDJ-2000NXS2 mosteneste toate caracteristicile cele mai bune de la predecesorul sau, – modelul CDJ-2000NXS si face un urias pas inainte. Am adaugat un ecran tactil mai mare, multicolor, cu o tastatura Qwerty si cu filtre de cautare, pentru a va ajuta sa selectati piesele mai repede. Doua grupuri de cate 4 Hot Cue va ofera mai multa libertate creativa, in timp ce o placa de sunet de 96 kHz/24 de biti si suportul pentru FLAC/Apple Lossless Audio (ALAC) inseamna ca puteti reda formate de rezolutie mai inalta.

Pentru cel mai bun sunet posibil in club, am adaugat o placa de sunet de 96 kHz/24 biti si am imbunatatit procesarea semnalului digital (DSP) si Digital Out. Zgomotul analogic este redus la minimum de un convertor D/A de inalta performanta pe 32 de biti si de o sursa de alimentare analogica separata. Sunetul clar de inalta rezolutie este acceptat pentru FLAC, Apple Lossless Audio (ALAC), precum si pentru MP3, WAV, AAC si AIFF

Ecranul tactil color de 7 inchi va ofera control instinctiv al caracteristicilor preferate. Acesta afiseaza toate informatiile de care aveti nevoie, inclusiv Wave Zoom, Needle Countdown, Phase Meter si multe altele. Modul Keyword Search si Track Filter va ajuta sa navigati si sa selectati piesele mai repede pentru o reprezentatie fara efort.

Specificatii

Caracteristici generale

Tip produs Player DJ
Numar canale 2
Conectivitate USB
Culoare Negru

Specificatii tehnice

Conectori intrare 1 x USB
Conectori iesire 1 x RCA L/R
Raspuns in frecventa 4 - 40000 Hz
Distorsiuni < 0,0018 %
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCd player Pioneer Dj, CDJ-2000NXS2, negru
Rating-ul dumneavoastră