Termeni si Conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Sun Audio Electronics SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
 • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
 • Legea 365/2002 privind comertul electronic

Sun Audio Electronics SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul shop.sunaudio.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului shop.sunaudio.ro si - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Sun Audio Electronics SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Sun Audio Electronics SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul shop.sunaudio.ro este detinut de catre Sun Audio Electronics SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Politica de Retur

1. Clientul se poate retrage din contract si este indreptatit sa primeasca intreaga contravaloare pentru produsele platite fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere in termen de 14 zile de la data de la care Clientul a intrat in posesia fizica a produsului comandat.

2. Inainte de expirarea perioadei de retragere din contract, Clientul informeaza Sun Audio Electronics SRL despre decizia sa de retragere din contract. In acest scop, Clientul poate alege una dintre urmatoarele variante:

2.1. de a trimite un email cu subiectul Cerere retur la comenzi@sunaudio.ro ;

2.2. de a face o declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract;

Model de formular de retragere din contract in conformitate cu dispozitiile Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

“ Catre : Sun Audio Electronics SRL, Str. Drumul Nisipoasa 123-155 Bucuresti
Punct de lucru si adresa de corespondenta: St. Tamasi nr.20, hala 3 A, Buftea, Jud.Ilfov
Telefon: 0212221428

-Vă informez/Vă informam prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse :

- Comandate la data (*)/primite la data (*)

- Numele Clientului:

- Adresa Clientului:

- Semnatura Clientului (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie)

- Data”.3. In cazul exercitarii dreptului de retragere, returnarea produsului se va putea efectua, dupa parcurgerea etapei initiale de informare asupra returului (punctul 2.), fie prin predare personala la punctul de lucru Sun Audio Electronics SRL fie prin servicii de curierat, costurile aferente transportului fiind, conform legii, in sarcina Clientului. Clientul care a notificat Sun Audio Electronics SRL, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsul va fi returnat in maxim 14 zile de la notificare, in caz contrar, Sun Audio Electronics SRL considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.

4. Produsul returnat trebuie sa fie predat in aceeasi stare in care a fost livrat, cu toate accesoriile si daca este posibil, in ambalajul original, etichetele si documentele in orginial care l-au insotit. Clientul este direct responsabil pentru diminuarea valorii produsului returnat, rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produsului.

5. Clientul Sun Audio Electronics SRL nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

5.1. Produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (cu documentele care l-au insotit, cu toate componentele).

5.2. In cazul in care au fost comandate si livrate produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Client (de exemplu, orice model de casti in-ear).

5.3. In cazul in care au fost comandate si livrate, produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente ( de exemplu, consumabile: cartuse de imprimanta, tonere, capuri de printare, baterii de laptop sau orice alte produse care se incadreaza, potrivit naturii acestora, in aceasta categorie).

6. In cazul retragerii din contract a Clientului, Sun Audio Electronics SRL ramburseaza sumele pe care le-a primit drept plata in termen de 14 zile de la care a luat cunostinta de decizia de retragere din Contract in conditiile art. 2.

7. Daca se constata aparitia unor elemente ce diminueaza valoarea produsului returnat in cazul Clientului ce s-a retras din Contract, Sun Audio Electronics SRL va notifica Clientul in acest sens. Sun Audio Electronics SRL isi rezerva dreptul de a restitui suma reprezentand contravaloarea produsului achizitionat de Client numai dupa verificarea produsului la punctul de lucru Sun Audio Electronics SRL, retinand, daca este cazul, suma aferenta diminuarii de valoare a produsului returnat (de exemplu, in cazul in care se va constata ca sistemul audio sau televizorul este folosit, distinct de operatiunile necesare determinarii naturii, a caracteristicilor si functionarii produsului).

 8. In cazul produselor achizitionate in sistem de rate bancare cu sau fara dobanda, returnarea sumelor platite nu se va efectua in numerar si nici prin transfer bancar. In astfel de situatii, dupa returnarea produslui, se formuleaza o cerere in scris adresata bancii creditoare, care dupa verificarea conditiilor legale de returnare, va putea anula tranzactia initiala.

Informatii Livrare

Livrarea

Livrarile se fac in 24 - 48 ore de la confirmarea comenzii pentru produsele aflate in stoc. Pentru produsele care se aduc la comanda, termenul de livrare este de 15-30 de zile de la confirmarea comenzii.


Cost livrare:

Atat in Bucuresti cat si in provincie, livrarile se fac de luni pana vineri intre orele 09:00 - 17:00 si sambata intre orele 10:00 - 14:00  (la cererea explicita a clientului).

 • Livrarea se face GRATUIT pentru comenzile a caror valoare totala depaseste suma de 300 lei, indiferent de numarul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora.
 • Pentru comenzile cu valoare totala mai mica de 300 lei, se percepe o taxa de curier fixa de 15 lei (TVA inclus)
 • Produsele vor fi livrate cu firmele de curierat: Urgent Cargus sau Fan Courier.
 • Daca destinatarul se afla in afara zonei de acoperire a curierului, se vor adauga taxa pentru km suplimentari dupa caz.
 • Daca doriti optiunea deschidere colet, aceasta trebuie ceruta explicit, orice reclamatie ulterioara procesarii comenzii nu se ia in considerare!
  Comenzile vor fi onorate si livrate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate in baza de date. Pot aparea intarzieri cauzate de : epuizarea stocului aflat in magazin, probleme tehnice interne sau factori externi.

Important!
Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la curier in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.